divendres, 24 de juliol del 2015

Dia 1: Lima Limón

 

Després d'un viatge ben llarg (per l'escala a Toronto) hem arribat a Lima a la 1h de la matinada. Fantàstic per passar el jet lag dormint.

Pel matí hem sortit amb ganes de Lima.  Coneguda com a capital de la tristesa, doncs gairebé mai es veu el sol. Sembla que els vents del desert generen un dens núvol que el tapa.

Com ens estem a Miraflores hem començat la visita per aquí. Un barri per a classes benestants amb unes fantàstiques vistes a les platges i els impressionants acantilats de terra.

El barri és maco i comode, amb molts serveis, això si, bastant car amb comparació a la resta de la ciutat.

Ens ha cridat molt la atenció el Parque Kennedy. El parc compta amb una legió de gats hipermansos que es deixen fer de tot. Semblen drogats. La gent hi va precisament per acariciar-los.

Després hem enfilat cap al centre històric (declarat Patrimoni de la humanitat), força allunyat de Miraflores.

Hem aprofitat per a parar en un mercat on hem pogut per un autèntic ceviche amb peix ben fresc.

D'allà hem enfilat cap a la muralla, des d'on hem pogut veure el barri de Rimac. Un barri de faveles situat en un turó, on evidentment no hem anat, perquè tothom diu que és molt perillós.

Després hem visitat el centre: la casa de la literatura, el convent de San Nosequé i finalment la plaza de Armas. La plaça més bonica de lima, on hi ha la catedral i algun edificis governamentals.

Com ja sens feia tard hem tornat a Miraflores a sopar i fer una cerveseta.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada