dijous, 30 de juliol del 2015

Dia 4,5 i 6: fent l'amazònic

Hem contractat un tour per l'amazones. Ha costat decidir quin feiem, doncs naltres voliem un tour no massa organitzat. Quelcom una mica salvatge.

Finalment hem optat per un tour que ens va recomanar un indi de l'alberg de Lima. I sortosament hem acertat. "Huacari tours" es diu. Barat i molt autèntic.

Hem estat tres dies en una cabana en plena riba amazonica. Amb un guia (Carlos Alberto), un conductor i una cuinera. Ningú més. Molt exclusiu molt plegat.

El Carlos Alberto és un crack coneix molt bé la selva i els seus habitants. Ens ha parlat de les plantes medicinals, de la corrupció a Iquitos, del mode de vida de la gent, de les espècies animals, etc. També de l'aiaguasca i de les visions que provoca. Fins i tot, ens ha recomanat un xamán.

Hem vist dofins, micos, ocells, piranyes aranyes... De tot, vaja! Fins hi tot he toquetejat una tarantula que teniem en una habitació.

També hem visitat un poblat indigena, no d'aquells que els paguen per fer-se fotos amb taparabos, sinó dels habitants reals.

Tot plegat una experiència fantàstica! L'amazonia és un lloc certament màgic.

















2 comentaris: