divendres, 28 d’agost del 2015

Dia 32, 33, 34: go to the north

Hem llogat un cotxe i hem enfilat cap al nord. No massa al nord. Dues hores i mitja només. Cap a un parc natural on esperem veure alguna bèstia i fer natura un parell de dies...

Per alguna estranya jugada del destí la nostra ruta passava per davant de la fabrica de cerveseria artesana "Flying Monkeys". Una molt bona cervesera molt coneguda dins el sector de les artesanes. Així que hem parat, hem tastat birra, hem comprat litres de birra i hem comprat merchandising de birra.

Amb la panxa plena hem enfilat fins al càmping que teniem reservat molt a prop del parc natural d'Argonquin. Teniem reservada una cabana al més pur estil yanki: caseta de fusta envoltada de pins i amb una fantàstica barbacoa. Hem comprat carn, més beure i un smarshallows per fer la gracia.

L'endemà hem anat directes a Algonquin Park on hem passat el dia navegant amb una canoa pels seus immensos llacs. El lloc és preciós. Ple de pins i les típiques casetes d'estiueig vora el llac. La llàstima ha estat que no hem vist cap ren ni cap ós ni cap castor...

I així hem tancat aquest llaaaarg viatge. La veritat és que ha estat un estiu fantàstic. De contrastos. Hem passat d'un país pobre però preciós a un país ric també increïble. Dos mons diferents però apassionants.

















2 comentaris: